Nieuws
Delaire Graff Estate masterclass: weer wat geleerd!
Bij tijd en wijle krijgen we bij Kwast hoog bezoek Zo werden we verblijd met een bezoek van
lees meer...Barolo 2020: wéér een uitstekend jaar voor Gaja en Einaudi
Barolo oogstjaar 2020 kenmerkt zich door regen
Het groeiseizoen begon met een milde, zachte winter In januari werd op
lees meer...Cuvée des Asperges, aangename aspergewijn van Gustave Lorentz
We zitten midden in het aspergeseizoen, en duurt dit jaar tot en met 24 juni Tijdens het 100
lees meer...Taylor’s brengt vintage Quinta de Vargellas 2022 uit
Een jaar als vintage uitroepen, dat doen porthuizen niet zomaar Het gebeurt alleen op basis van de superieure
lees meer...Domaine du Clos Saint Martin: de renaissance van een Sancerre-wijngaard
De wijngaarden van Domaine du Clos Saint Martin liggen onder het dorp Sancerre, vlakbij het gehucht Amigny De
lees meer...Frisse nieuwe look voor J. Lohr Estates Riverstone Chardonnay
50 jaar geleden verkaste boerenzoon Jerry Lohr vanuit South Dakota naar de Californische Central Coast Hij begon er
lees meer...Blader snel door de nieuwste editie van Family Owned!
Hoewel bij ons op het noordelijk halfrond de stokken nog maar net uitbotten, zijn ze op het zuidelijk
lees meer...Wijnmaker van het jaar 2024: Miquel Palau van Abadal
Tim Atkin is een internationaal geprezen Britse wijnjournalist en Master of Wine, hij schrijft onder meer artikelen voor
lees meer...Beaujolais 2022: nieuwe records leveren topkwaliteit
Beaujolais oogstjaar 2022
De eerste twee weken van het jaar waren grauw en kouder dan de gemiddelden van de
lees meer...William Fèvre Chablis 2022: verfijnd, verfrissend en genereus
2022 was het heetste en droogste jaar met de meeste zonne-uren in de Chablis sinds het begin van
lees meer...Laurent-Perrier Grand Siècle #26, winnaar van Perswijn wijnconconcours
Het Nederlandse wijnmagazine Perswijn publiceert traditioneel aan het eind van het jaar het Wijnconcours met de 101 beste
lees meer...Welke wijn bij wild?
Het officiële wildseizoen, een van de belangrijkste culinaire seizoenen in Nederland, loopt van half oktober tot eind januari
lees meer...Delamotte Blanc de Blancs 2018 gelanceerd
Een geweldige champagne is in de eerste plaats een geweldige wijn Dit is het uitgangspunt, de voorwaarde en
lees meer...De nieuwe vintages van Gaja
Gaja wordt algemeen erkend als één van de meest revolutionaire wijnhuizen van Italië De familie bezit verschillende estates
lees meer...Nieuwe release Cru’s van Villa Giada
Andrea’s familie verbouwt al meer dan 200 jaar wijn in het hart van Piemonte Door zijn jarenlange ervaring
lees meer...