Delamotte Champagne Rosé Brut
Elegant, gestructureerd en licht rokerig met wild rood fruit, perzik en gember
De meeste roséchampagnes worden gemaakt door toevoeging van een beetje rode wijn. Die van Delamotte echter ontstaat door verlengd schilcontact van de pinot noir en een gezamenlijke vergisting met de chardonnay. De combinatie van de zorgvuldig gekozen chardonnay-druiven en pinot noir-druiven uit Grand Cru-gemeenten van de Champagne, zorgt voor een elegante en complexe roséchampagne.
De Delamotte Champagne Rosé Brut heeft aroma's van wild rood fruit, perzik en gember en een lichte rokerigheid in combinatie met een lang aanhoudende mousse. Serveer op 8°C als verfijnd aperitief en bij niet te zoete bereidingen van rood fruit. Ook lekker bij gerookte zalm en gerookte of gedroogde ham.
Meer weten over deze wijn?
Neem contact opAndere wijnen van Delamotte
Benieuwd naar de andere wijnen van Delamotte?
bekijk selectie